Deze beoordelingen komen van klanten, via Marktplaats.
Zoals u kunt zien zijn er enkel positieve reacties!

Vervanging Lpg Tank en Pomp in Assen
Geplaatst door Peter op 29 sep. ’14
Vandaag reparatie LPG pomp en vervanging gastank laten uitvoeren in Assen. Wij zijn hierover erg tevreden. We hebben Zaterdag gebeld en hij kwam s middags langs om te kijken heldere informatie ontvangen over werkwijze en mogelijkheden, afspraak gemaakt over tijdstip. Reparatie is Maandag morgen in Assen uitgevoerd. ‘ . Ter plekke samen alles bekeken en doorgesproken waarna reparatie zorgvuldig en deskundig is uitgevoerd. Alles netjes afgewerkt en gemonteerd en tank met tectyl behandeld. Auto startte en liep na reparatie al direct prima op gas. Daarna samen naar tankstation gereden, gas getankt en geheel gecontroleerd. Alles in orde.
,
Betrouwbaar, klantvriendelijk en transparant. Uitstekende en snelle service. Mocht je LPG problemen hebben dan echt aan te bevelen; kwalitatieve reparatie tegen aanvaardbare kostennog Hartelijk Dank

LPG pomp vervangen in Hattem
Geplaatst door Nemeis op 24 sep. ’14
Vandaag pomp en tank laten vervangen. Deskundig, snel en goedkoop. Bovendien ook een erg vriendelijke man.

Pomp kapot, lpg tank vervangen in Arnhem
Geplaatst door drieputt op 25 aug. ’14
Arnhem. ik rij veel en dus op lpg. al twee keer een tank en pomp laten vervangen door Romio. snelle service aan huis (in mijn geval op mijn werk), alles steeds volgens afspraak. snel en vakkundig. absoluut aan te bevelen!!

Autogas reperatie in assen
Geplaatst door ronalld op 20 aug. ’14
eergisteren gebeld en en kwam direct de volgende dag de pomp vervangen
goede uitleg gekregen wat er aan de hand was .
auto rijd weer prima .
en dat voor een goede prijs .
kan je rustig bellen en laten repareren.
ronald

Vervanging LPG pomp en gastank in Maashees
Geplaatst door ANK op 10 aug. ’14
Gisteren reparatie LPG pomp en vervanging gastank laten uitvoeren. Wij zijn hierover erg tevreden. Dag vooraf heldere informatie ontvangen over werkwijze en mogelijkheden, afspraak gemaakt over tijdstip. Reparatie is gistermorgen op locatie uitgevoerd. ’s Morgens keurig nog een telefoontje over exacte tijdstip van aankomst voor reparatie. Ter plekke samen alles bekeken en doorgesproken waarna reparatie zorgvuldig en deskundig is uitgevoerd. Alles netjes afgewerkt en gemonteerd en tank met tectyl behandeld. Auto startte en liep na reparatie al direct prima op gas. Daarna samen naar tankstation gereden, gas getankt en geheel gecontroleerd. Alles in orde.
Betrouwbaar, klantvriendelijk en transparant. Uitstekende en snelle service. Mocht je LPG problemen hebben dan echt aan te bevelen; kwalitatieve reparatie tegen aanvaardbare kosten.

Vervangen van lpg tank en pomp in Amsterdam
Geplaatst door Gerrie Smit op 27 jul. ’14
Onze peugeot 307sw viel elke keer uit op gas. Onze garage kon er niets mee en adviseerde om de lpg er uit te slopen en de auto alleen op benzine te laten rijden. Ze hadden wel 5 specialisten gebeld en niemand wilde er aan beginnen. Het zou zeker 1700 euro ex btw gaan kosten. Vrijdagavond gebeld met Romio en de volgende dag al afgesproken in Amsterdam. Hij was erg vriendelijk en legde alles goed uit. Ook samen naar de pomp gereden om te tanken. Daar checkte hij of alles goed was. Daarna nog stukje achter hem aan gereden voor dubbelcheck. De auto rijdt weer perfect en dat voor 450 euro incl. Btw

LPG gastank vervangen in Assen
Geplaatst door droppie op 04 jul. ’14
Vrijdag morgen 4-7-2014 gebeld voor informatie en gelijk een afspraak gemaakt voor vrijdag avond Tijdens het gesprek met Romio viel mij reeds de klantvriendelijkheid en attentie op.
Geheel volgens afspraak.
Binnen 20 min de tank+pomp vervangen. En ook de storing uit het display gehaald.
Daarna bij het pompstation de tank gevuld en gelijk opnieuw het geheel gecontroleerd. Ook nog proef gereden. Alles ok.
Dit is wat ik noem heerlijke ouderwetse goede service;
– duidelijke afspraken
– goede behandeling
– perfecte afhandeling
Helaas weinig meer te vinden
100 % aan te bevelen
Arend Jan

LPG reparatie in amsterdam
Geplaatst door paul op 04 jul. ’14
Fantastisch geholpen vandaag, hij kwam netjes gewoon bij me thuis dus geen gedoe. Woensdag gebeld , vrijdag gereviseerde lpg pomp erin met drie jaar garantie. Snelle professionele service. Deze van origine spanjaard is echt een topper . Aanrader voor iedereen met lpg problemen. Garage vroeg zomaar het dubbele voor precies hetzelfde werk……dus tel uit je winst (tijd, service , betrouwbaarheid en geld) Muy bien!!

Herstel lpg pomp in Lelystad
Geplaatst door hennyschijf op 02 jul. ’14
lpg pomp vervangen in Lelystad, woensdag 2-7-2014, voor mijn Volvo V70
Maandag 30-6-14 gebeld voor informatie en gelijk een afspraak gemaakt voor woensdag. Tijdens het gesprek met Romio viel mij reeds de klantvriendelijkheid en attentie op.
Geheel volgens afspraak is Romio woensdag in Lelystad langs gekomen.
Binnen 20 min de tank+pomp vervangen.
Daarna bij het pompstation de tank gevuld en gelijk opnieuw het geheel gecontroleerd. Ook nog proef gereden. Alles ok.
Dit is wat ik noem heerlijke ouderwetse goede service;
– duidelijke afspraken
– goede behandeling
– perfecte afhandeling
Helaas weinig meer te vinden
100 % aan te bevelen Henny

Lpg pomp vervangen super in Hoogkerk
Geplaatst door michel op 20 jun. ’14
Na een garage geweest en die constateerde .pomp kapot .of injector kapot .deze garage vroeg zeer hoge prijzen .even markplaats gezorgd .kwam ik romio tegen .gebeld .in een minuut wist hij dat de pomp kapot was mee genomen .volgende dag kwam hij weer terug starten de auto .een heel stuk gereden .en metingen gedaan .auto loopt perfect.bespaar je hoge garage kosten bel romio .top monteur en heel aardig .was nu 230 euro kwijt .bij de garage was ik 850 kwijt .

LPI-pomp vervangen in Baarn
Geplaatst door franks op 18 jun. ’14
Romio van Diana’s Autoservice is een aanrader voor wie met een kapotte LPI-pomp zit.
Bij onze Volvo 850 heeft Mario ons perfect geholpen. Toen bleek dat de LPI-pomp weer werkte, was er nog een probleem: de brandstofpomprelais was het aan het begeven (relais 103). Romio adviseerde om die te vervangen (volgende dag via de Volvodealer besteld en zelf vervangen) bleek dat alles weer helemaal perfect werkt.
Kortom: Romio is een vakman waar het gaat om het vervangen van de LPI-pomp. Bovendien doet hij dat bij je voor de deur. Toppunt van dienstverlening. En de prijs? Die is helemaal super!
Succes Romio!
Frank, Baarn, Volvo 850 1996, 443.000 km

LPG-pomp vervangen in Vollenhove
Geplaatst door Michel op 11 jun. ’14
Romio heeft in februari mijn Vialle LPI-pomp/tank vervangen na bijna 2 ton vanwege inhoudende motor. Snel en vakkundig. Probleem opgelost voor een heel redelijk bedrag. 3 maanden later ging het tanken ineens heel langzaam (1 liter per minuut). Waarom is een raadsel, maar Romio heeft zonder moeilijk te doen snel en vakkundig de tank/pomp omgeruild en het probleem verholpen. Onder garantie. Dat vind ik hele goede service! Bedankt Romio.

LPG probleem Saab 95 in Hengelo
Geplaatst door John op 02 jun. ’14
Om kort te zijn…..perfect. Een echte vakman, zo kom je ze tegenwoordig nog maar weinig tegen.

LPG onderbouw tank vervangen in Arnhem
Geplaatst door Albricht op 17 mei ’14
Romio gebeld omdat mijn Ford Galaxy niet meer op LPG reedt. Eerst in Arnhem afgesproken en Romio was netjes op tijd ter plaatse. De diagnose was snel gesteld. Omdat het onderbouw betreft heb ik afgesproken in Assen.
Daar besloten om de hele tank te vervangen (voor iets meer kosten dan alleen de pomp) omdat de tank er slecht uitzag (na 12 jaar). Deze wordt echt afgekeurd als het meer betreft dan oppervlakkige roest. De werkzaamheden zijn snel, vakkundig en voor een zeer voordelige prijs uitgevoerd. Bovendien is Romio een erg aardige man. Hij nam zelfs de tijd om nog even mee te kijken naar een heel ander euvel. Volgende keer weer naar Romio!
Vr.groeten, Frank Albricht

LPI gaspomp vervangen in Westland
Geplaatst door Bouwman Occasions op 15 mei ’14
Romio heeft vandaag de gaspomp met ringtank van mijn Volvo V40 vervangen.
Binnen 1.5 dag kon hij langskomen , na 30 minuten waren we al onderweg naar het tankstation om de tank weer te vullen met LPG.Tijdens het tanken staat hij bij de tank met een gaslek detector , alles was in orde en de Volvo loopt weer als een trein op LPG.Dit alles voor de afgesproken prijs van € 230 en niet voor de ca.€ 700 die het plaatselijke LPG inbouwstation had berekend.Echt een aanrader.
Super , bedankt !!

LPG Vialle pomp, tank en aansturing in Scheveningen
Geplaatst door Esther op 13 mei ’14
Zaterdag 10 Mei Romio gebeld met problemen op LPG rijden in mijn Kia Sportage. Pomp maakte rare geluiden, veel lawaai en auto hield in etc.
Alles telefonisch doorgegeven, afspraak gemaakt voor dinsdag 13 mei. Ik woon in Scheveningen en Romio was keurig op de afgesproken tijd (10.00) vanuit Assen!!! voor mijn deur. Binnen no time alles uitgelegd, doorgemeten, nieuwe pomp, tank en aansturing aangesloten. Even tanken, meten op lekkages en een minuut of 20 test gereden. Binnen twee uurtjes was alles gefixed en mijn auto rijdt weer helemaal top op LPG! En dat voor de deur en voor een prijs waar geen garage tegenop kan (325 euro). Netjes met faktuur en 3 jaar !! garantie.
Romio, hartstikke bedankt en ik zal bekenden die op LPG rijden jou zeker aan bevelen.

lpi happerde bij 2000 toeren in Varsseveld
Geplaatst door Thijs op 09 mei ’14
Ik had deze zeer aardige monteur gebeld omdat mijn alfa 156 met regelmaat op lpg af en toe een enkele stottering of misvonk had, vooral rond de 2000 toeren. Met de airco aan reed de auto nog slechter en vooral met optrekken. De LPG ‘specialisten’ hier in de buurt zeiden van alles injectoren, luchtmassameter, pomp allemaal dure grapjes, ik geloofde dit niet aangezien de Vialle LPI installatie pas plus minus 100 km geleden was ingebouwd. Romio gebeld en het uitgelegd, maar verwachtte de bougies voor 90% Deze vandaag eruit gehaald en de afstand dichter bij elkaar gezet ongeveer 1a2mm. En het probleem is opgelost. Ik heb je nummer opgeslagen, bij problemen met de lpg installatie bel ik alleen nog maar deze man.
Romio bedankt!

Peugeot LPG valt uit bij stationair in Enschede
Geplaatst door Richard Nandpersad op 06 apr. ’14
Ik heb Romio gebeld voor een probleem met mijn Peugeot 406 op LPG. De volgende ochtend om 9.30 stond Romio voor de deur bij mij in Enschede. Je weet in de eerste minuut al dat Romio een specialist is. Veel kennis van zaken en had het probleem al snel te pakken. De Vialle computer was ontregeld, helaas niet te herstellen. Omdat Romio mij per sms de specificaties had gevraagd, had hij zich goed voorbereid en dus een tank, pomp, computer etc meegenomen. Nadat hij de nieuwe computer had aangesloten zijn we samen een eind gaan rijden. Tijdens deze rit heeft Romio mij op zijn laptop alle waarden en specificaties laten zien. De auto rijdt weer als nieuw! Romio, ik ben super blij dat ik jou heb leren kennen! Vriendelijk, eerlijk, vakman!

Ringtank vervangen in Amsterdam
Geplaatst door ZX7R op 02 apr. ’14
Zojuist onze Volvo V40 2.0 uit 2004 door Romio laten nakijken, hij heeft in korte tijd de complete ringtank vervangen. Daarna tanken, testrijden en controleren op evt. lekkage. Supergoed geregeld, echte vakman met kennis van zaken! aanrader!
groet, Martijn

Vervangen LPI pomp in Assen
Geplaatst door bert56 op 18 mrt. ’14
Vandaag bij Romio in Assen geweest voor vervanging van mijn kapotte LPI pomp. Afgelopen zaterdag gebeld, en kon dinsdagochtend terecht. In 1,5 uur was de klus geklaard voor het afgesproken bedrag van € 300. Als eerste werd door hem gecontroleerd of de pomp werkelijk defect was, dit was inderdaad het geval. Na vervanging werd het geheel tot 2 keer toe gecontroleerd op eventuele lekkages, wat verder niet aan de orde was. Bij een garage bij mij in de buurt was de prijsopgave rond € 650. Romio is iemand met kennis van zaken, en werkt snel en vakkundig. De prijs is t.o.v. andere garages zeer concurrerend en na afloop krijgt men keurig een factuur met 2 jaar schriftelijke garantie. Zeker voor andere mensen een aanrader!

Pagina's: 1 2 3 4 5 6