Deze beoordelingen komen van klanten, via Marktplaats.
Zoals u kunt zien zijn er enkel positieve reacties!

Gaspomp, lpg, monteur in Assen
Geplaatst door Dobberman op 18 mei ’15
Romio,
Zeer goede monteur! Verstaat zijn vak.
Onze Chrysler voyager al twee jaar starten op benzine met 5 cilinders dan vervolgens naar gas overgaan en dan alle 6 cilinders doen hun werk.
Al veel garages ons probleem verteld en een ieder zij injector kapot.
Veel kosten zouden dan gemaakt moeten worden.
Romio kwam langs en binnen twee minuten had hij het probleem gevonden waar anderen de mist in gingen. Voor een klein bedrag nu alles gereed.
Ook hebben we een nieuwe gaspomp in laten bouwen door Romio supersnel en met garantie.
Romio, snelle sevice, betrouwbaar, garantie en niet duur.

Auto en moter/Monteurs en Garages in a
Geplaatst door arend op 18 mei ’15
Lpg reparatie Sleen
Dacht dat de pomp stuk was ,Romio gebeld dezelfde dag nog reparatie verricht het was niet de pomp maar een andere storing Snel opgelost voor een schappelijke prijs
Prima service

LPG pomp vervangen. in Rien
Geplaatst door s. op 14 mei ’15
S70 op LPG g3 liep zeer slecht ,heb dhr. Romio gebeld heeft ruiltank met gereviseerde pomp geplaatst ,getest en nieuwe tankmeter geplaatst.
Zeer tevreden en super vakkundig opgelost, de wagen rijdt weer als nieuw.
Een aanrader voor iedereen die van service en vakmanschap houdt.
Tevens een zeer aimabel mens.
Aanrader!!!!!!!!!

Lpg pomp vervangen saab 9-5 in Zwolle
Geplaatst door Onno Siemens op 04 mei ’15
Vorige week ging helaas de pomp van de g3 installatie van mijn saab 9-5 kapot. Nu kende ik verhalen over 500 euro minimaal. Toch maar eens op marktplaats kijken dan. Daar kwam ik Romio tegen. Ik heb hem gebeld en hij kon de volgende dag al aan huis komen om de pomp te vervangen. Hij liet me het probleem horen en het bleek inderdaad de pomp. De ringtank met pomp had hij binnen 20 minuten vervangen. Romio nam iedere stap van de operatie met me door. Toen het geheel gemonteerd was zijn we gaan tanken en heeft Romio getest of deze lekvrij was. Vervolgens hebben we een stuk op de snelweg gereden en nadat alles goed bleek heb ik Romio betaald. Geweldige service en voor een zeer vriendelijke prijs! Een nieuwe pomp gemonteerd en al voor een stuk minder dan de helft van de prijs die ik vreesde!

Lpg pomp vervangen in Utrecht
Geplaatst door Michiel op 22 apr. ’15
Toen mijn 2007 volvo v8 op lpg ging inhouden heb ik Romio in het weekeind een sms gestuurd om een afspraak te maken. Kreeg gelijk een telefoontje terug met het aanbod om gelijk langs te komen. Uiteindelijk op mijn verzoek gewoon overdag de volgende dag afgesproken. Belde netjes van te voren om de geschatte aankomst tijd door te geven. Diagnose had hij al een idee van en na alles te hebben doorgemeten pomp vervangen. Alles twee keer nagemeten, gaslekkages uitgesloten. Daarna met de stethoscoop alle injectoren beluisterd en software bijgewerkt. Heel efficient en snel. Ik mocht vervolgens pas na een uitgebreide testrit betalen. Met brede grijns herkende ik mijn auto niet terug in positieve zin! Vloeiend, stil en soepel met meer vermogen dan voor de problemen.
Een vriendelijke vakman met passie, kunde en eergevoel in zijn werk. Zeldzaamheid tegenwoordig. Mede na alle eerdere beoordlingen voor Romio gekozen. Ben heel erg tevreden, dank voor de adviezen (vandaar dat ik voor het eerst van mijn leven een review schrijf, het helpt anderen en Romio is het Dubbel en dwars waard!
Romio,
Bedankt.
Michiel

Gereviseerde gastank in Hoofddorp
Geplaatst door Kuipers op 16 mrt. ’15
Oude LPG tank (dubbele tank) waarvan de pomp kapot is. Op advies van een kennis Romio gebeld. Binnen twee dagen een gereviseerde gastank in de wagen gemonteerd (V70 Classic). Prima service en een zeer scherpe prijs!
De wagen rijdt beter dan ooit!

LPG pomp vevangen in Zutphen
Geplaatst door J op 26 feb. ’15
Afspraak = Afspraak bij Romio. Belt stipt 20 minuten van te voren dat hij er aan komt (zowel de 1e keer (pomp halen) als ook de 2e keer (gereviseerde pomp brengen)), tijden kloppen, prijzen kloppen. Goede tips (bij mijn pompsoort niet de tank geheel leeg rijden, slecht voor de pomp ivm pompolieverbruik), binnen en dag alles gemaakt. Ik kon gewoon op benzine blijven rijden. En dat ik in Gelderland woon was geen probleem. Absoluut een aanrader.

LPG pomp reparatie in Vianen
Geplaatst door Merlin op 25 feb. ’15
Dit is helemaal top! Romio ook!! En hoe eenvoudig kan het zijn???!!! Oud = je moet zelf naar de garage. Kost reis- en wachttijd.
Nieuw = de vakman komt naar je toe!! Romio dus en het kost slechts één telefoontje! Helemaal van deze tijd natuurlijk!!
De LPG-pomp van mijn Saab 9-5 had het begeven. Zo bleek. En zo ging het:
Ik belde hem, legde het probleem voor en spraken af. Romio paste zich aan mijn reisschema aan, daar ontmoet, luisterde eerst naar mij, toen naar de auto, stelde (snel) het probleem vast, gaf de oplossing en prijs, Demonteerde de pomp en tank in 15 min. Ik kon door op benzine.
Volgende dag belde hij mij dat hij onderweg was en er over een half uur zou zijn. Het nam 20 minuten voor de inbouw van het geheel. Daarna gas getankt, uitgebreide check op eventuele lekkage, proefrit + snelweg op.
Ik mocht hem pas betalen toen ik aangaf tevreden te zijn met de reparatie. Nou, m’n auto rijdt weer als een tierelier, dus ik heb hem met een lach betaald.
Romio, dankjewel voor je service en snel en vakkundig handelen!! Ik vertel het door!!!

Uitstekende service Lpg pomp in Den Helder
Geplaatst door marktplaats op 10 feb. ’15
De gereviseerde pomp die Romio 1,5 jaar geleden in mn Volvo had gebouwd deed het niet meer dus ik belde Romio hij maakte gelijk een afspraak.Het bleek achteraf niet de pomp te zijn maar een ander onderdeel van mn lpi installatie. Romio bedankt voor je uitstekende service !!

Auto weigerde op gas. in Assen
Geplaatst door Ebeling op 10 feb. ’15
Gisteren contact gehad met Romio. Vanochtend had hij de klus al geklaard!
In slechts een paar minuten had hij de oorzaak gevonden en het probleem verholpen.
Ik ben erg tevreden over de vaardigheden van deze meneer en beveel hem voor iedereen die een probleem met zijn installatie heeft aan.

Lpg reparatie in Assen
Geplaatst door wim op 10 feb. ’15
Heb Romio gebeld en kon dezelfde middag nog langskomen. Zeer duidelijke communicatie over mogelijke oplossingen en kosten. Romio liet duidelijk zien wat er aan de hand was. Binnen een uur was mijn roestige onderbouwtank, lpg pomp en driver vervangen voor een alleszins redelijke prijs!
Deze man heeft verstand van zaken en is graag bereid het een en ander over de lpg techniek te vertellen. Auto loopt als nooit tevoren. Ben zeer tevreden over de prettige en vakkundige afhandeling. Een absolute aanrader!

LPG reparatie (computer) in Nieuw Balinge
Geplaatst door adri op 20 jan. ’15
volvo v70 liep niet meer op gas en 1 telefoontje en een uurtje later stond Romio bij ons huis, Romio was er snel achter dat de lpg computer stuk was,binnen 15 minuten zat de nieuwe computer erin en de auto was weer klaar!
superservice dus en goeie uitleg,echte aanrader op lpg gebied!

Gaspomp kapot en vervangen in Wildervank
Geplaatst door Floris op 10 jan. ’15
Super snelle service. Gebeld omdat de gaspomp het niet meer deed. Zodra de auto op gas overging viel de motor uit. Telefonisch geconstateerd dat deze idd kapot zou zijn.
Afspraak gemaakt voor de volgende morgen. Met een half uur reed mijn auto weer op gas. Tevens de ledindicator van de tankvulling gerepareerd.
Dit alles bij mij thuis. Snel, goed en tegen een scherpe prijs.

Pomp en tank vervangen in Nijmegen in Nijmegen
Geplaatst door Simon op 10 dec. ’14
Voor iedereen die op lpg rijdt, bij problemen ga aub naar deze vakbekwame man toe. Voor het gemak, hij komt zelfs aan huis en je zult er geen spijt van krijgen. Top Service gegarandeerd!! Binnen een uur rijdt de auto weer en je krijgt ook een goed advies en geen flauwekul! Romio je bent geweldig! Nogmaals bedankt!

LPG installatie in Balkbrug
Geplaatst door Fam de Jong op 17 nov. ’14
Romio stelde de juiste diagnose en zorgde vervolgens voor specialistische maar voordelige hulp om de problemen met mijn gasinstallatie op te lossen. Romio is iemand die echt meedenkt met zijn klanten vanuit een grote kennis van zaken en hart voor zijn vak en levert daar een echt extra stukje service mee. Romio, bedankt!

LPG Reparatie in Assen
Geplaatst door van der op 07 nov. ’14
Zaterdag na telefonisch kontakt naar Assen gereden,na aankomst korte diagnose en meteen tank met pomp vervangen,de man weet waar hij over praat,goede leerzame uitleg over het gassysteem,gas getankt,proefrit en alles weer 100%……zeer oprechte vriendelijke man,garantiebewijs,bakkie koffie en na een kleine 40 minuten weer zeer tevreden op weg naar huis…..hoop geld uitgespaard en weer een ervaring rijker….al met al een AANRADER voor de LPG rijders.

Vlotter vervangen van de gas tank in Baak
Geplaatst door ***lotus*** op 01 nov. ’14
Superservice gehad voor onze Seat Leon, gewoon thuis op de oprit ! Wat een service voor een nette prijs!

V40 LPG pomp vervangen in Assen
Geplaatst door Wekking op 15 okt. ’14
Al een tijdje hadden wij regelmatig dat het emissielampje van onze V40 ging branden, en dat de auto niet helemaal lekker liep. Regelmatig stotterde hij, maakte de pomp lawaai, en vooral de laatste tijd reed hij niet goed op gas.
Uiteindelijk kon ik alleen nog maar op de snelweg op gas rijden en toen was de maat snel vol. Bij een lokale LPG boer gevraagd wat er aan de hand kon zijn, en hij gaf al snel aan dat het de pomp was die kapot ging. Deze was niet goedkoop en aangezien onze Volvo al 362.000 op de teller heeft, moesten we het toch even overwegen.
Thuis aangekomen even gezocht en uitgekomen bij Romio die een stuk vriendelijker prijzen heeft. Dus op maandagmiddag gebeld, en ’s avonds zat ik al in de auto op weg naar Assen. Daar aangekomen ging Romio direct aan het werk (20-25 minuten) en kon ik genieten van een kopje koffie. De terugrit was weer een verademing om te rijden!
Romio is een vakman en levert goede service.

LPG pomp vervangen in Roosendaal
Geplaatst door Nozem op 14 okt. ’14
Al ruim een half jaar kampten we o.a. met een steeds terugkerend probleem aan onze bij ‘E.C.H’. in Hoogeveen gekochte Volvo V70: een oplichtend motormanagement-lampje in combinatie met wegvallend motorvermogen, stotterend rijgedrag en de melding ‘service spoed; langzaam rijden’ bij het rijden op LPG. Zowel bij de Volvo-dealer als algemene garages onze Volvo V70 uit laten lezen, maar helaas zonder resultaat. Afgelopen weekend was het weer zo ver en moest de ANWB Wegenwacht er weer eens aan te pas komen. Dit keer viel de storing niet meer weg en kon de ANWB Wegenwacht deze storing uitlezen: ‘vonkoverslag’. Na diverse tests uiteindelijk wel thuis kunnen komen, maar dan wel op benzine. Thuis gekomen op internet op zoek gegaan met de nieuwe gegevens en zo op ‘Diana Autoservice’ in Assen terecht gekomen. Maandagochtend – aangetrokken door de vele positieve reacties – direct de stoute schoenen aangetrokken en Romeo gebeld met onze problemen. Maandagmiddag werd ik – zoals beloofd – teruggebeld door Romeo en dinsdagochtend klokslag 08:00 uur stond Romeo in Roosendaal. Hoe bedoel je, snelle service … Motor uitgelezen, gasinstallatie uitgelezen, diagnose gesteld (LPG-pomp levert te weinig druk) en binnen 20 minuten ringtank en LPG-pomp vervangen. Vervolgens gasinstallatie wederom uitgelezen – hetgeen een betere druk opleverde – een proefritje gemaakt, gas getankt en een lekdichtheidstest gedaan. Pas na dit alles de financien afgewikkeld en een factuur ontvangen, inclusief 2 jaar garantie op de geleverde tank / LPG-pomp. Romeo, nogmaals bedankt voor de snelle service. Hopelijk hoef ik je niet nogmaals te bellen ….. :-)

Vervanging van LPGpomp Volvo V40 in Arnhem
Geplaatst door William op 07 okt. ’14
Aangezien ik een nieuwe / gebruikte gaspomp nodig had was ik bij de Dealer gekomen, deze gaf een prijsopgave waar mijn oren van klapperde! Na enigetijd zoekpogingen op marktplaats en elders kwam ik uit bij Romio LPG. Na eerst de beoordelingen gelezen te hebben heb ik contact opgenomen met Romio en mijn probleem uitgelegd. Na een kort telefoongesprek kwam Romio de zelfde dag nog bij mij op mijn werk en vertelde dat de Pomp overleden was. Na kort overleg besloten om deze door hem te laten vervangen op lokatie (werk) en na 3 dagen had ik mijn tank en pomp terug! Romio is een zeer handige goede maar ook nette man die mijn probleem verholpen heeft! Ben er zeer blij mee en zal hem zeker aanraden bij andere mensen!!

 

Pagina's: 1 2 3 4 5 6