Hebben wij u ook tevreden gemaakt en wilt u het  anderen laten weten? Via het onderstaande formulier kunt u uw ervaring delen.

LET OP! Uw e-mailadres zal nooit worden gedeeld of gepubliceerd.

Nieuwe beoordelingen:

Airco service vakkundig en snel

5,0 rating
15 april 2019

super service gebeld en paar uur later was het al gefikst

Tera

Geweldige service en een geweldige vakman!

5,0 rating
16 februari 2019

Inmiddels 2x Diana autoservice ingeschakeld. Beide keren geweldige service en vakmanschap ervaren. Romio is snel, komt zijn afspraken na en werkt met hele fatsoenlijke tarieven. Zeker een aanrader

Dragan

Wat een vakman !

5,0 rating
7 december 2018

LPG pomp kapot, kosten bij garage 600+ Saab 9-3. Via Google bij Romio gekomen en gebeld, afspraak gemaakt, stipt tot op de minuut ter plekke, spul eruit, en dag later op afgesproken tijd alles nieuw geplaatst. Samen naar de pomp gas getankt, doorgemeten…alles liep perfect naar wens. Voor een zeer schappelijke prijs zoveel vakwerk. Ik kan Romio bij een ieder aanbevelen. Wat een vakman, en op de minuut stipt. Klasse. !! Christina Groningen.

Christina

Vakman pur sang

5,0 rating
3 december 2018

Romio kreeg een pittig klusje voor zijn kiezen ,redelijk gecompliceerd maar je kreeg gelijk al het gevoel bij hem dat dit hem ging lukken. Het heeft flink wat moeite gekost maar het resultaat is er, de auto loopt weer als een zonnetje op lpg. Vooraf was hij duidelijk en helder over de prijs maar na halverwege konden we beide al zien dat hij hier niet mee uit zou komen door de chaos onder de motorkap. Prijs aangepast en iedereen tevreden. Romio ,Top gedaan ben er echt heel blij mee. Gr Ronald Watzema Drachten

Ronald Watzema

LPG Pomp

5,0 rating
16 augustus 2018

Pomp maakt lawaai. tank +pomp vervangen op een zeer deskundige manier en goedkoop

Wim Vels

Deze beoordelingen komen van klanten, via Marktplaats.
Zoals u kunt zien zijn er enkel positieve reacties!

LPG Pomp testen in Groesbeek
Geplaatst door Marcel op 11 mrt. ’17
Goede service! Ik dacht dat mijn LPG pomp aan het overlijden was, maar het leek mee te vallen, zo kreeg ik van de deskundige, eerlijk te horen. Een groot deel van de onderzoekskosten blijft nu staan als tegoed, mocht de pomp toch nog stuk gaan in de toekomst. Goede communicatie, eerlijk en betaalbaar.

LPG tank + pomp vervangen in appelscha
Geplaatst door I op 02 feb. ’17
pomp + Tank vernieud en een kleine storing verholpen Romio werkt snel ( gebeld en binnen 2 uur aanwezig met nieuwe tank )denkt in het voordeel van de KLANT en kiest de juiste oplossing prijs technies zeer scherp. ik heb 3 woorden voor SNEL,AARDIG, BETROUWBAAR,. daar kunnen vele bedrijven een voorbeeld nemen.Romio is ECHT aan te bevelen als u LPG problemen heeft. Romio ie TOPPER !!!!!

Tank en pomp vervangen. in Wedde
Geplaatst door B op 20 jan. ’17
Donderdag gebeld en vandaag kwam hij al langs, tank +pomp vervangen in 20 minuten klaar,wat een service en snelle handeling. Wij zijn zeer tevreden en zullen hem bij iedereen aanbevelen.

g3 vialle gasinstallatie in vaassen
Geplaatst door christa van zuuk- leenhouts op 29 dec. ’16
wat een supersnelle service!!!
op vrijdagavond ging mijn gaspomp kapot en ben door mijn eigen stomme schuld zo het weekend in gegaan omdat ik zelf dacht dat ik maandag pas kon bellen..op maandagmiddag gebeld maar bleek dus dat ik gewoon al op vrijdagavond geholpen had kunnen worden! de meneer kwam dinsdag keurig bij ons thuis en heeft mij weer een nieuwe pomp geinstaleerd, even tanken en proefrijden en ik kan weer heerlijk kilometers maken!! beslist het aanraden waard!!! goede snelle service voor een fractie van prijs bij de offieciele fabriekant. ik zeg top!!

Haperende pomp vervangen in Gouda
Geplaatst door Nathan Waelkens op 03 nov. ’16
Dinsdag gebeld, donderdag gerepareerd binnen 20 minuten. Heldere afspraken vooraf. Alles wat ik hieronder las kan ik bevestigen. We zijn gewoon goed geholpen. Hij legt alles geduldig even uit bij vragen. Een prettige ervaring bij pech. Bedankt!

Replacement lpg tank and pump in Varsseveld
Geplaatst door SecondHand op 12 okt. ’16
Vialle LPG pump broke on Saturday called Romio fixed the following Wednesday in 30 minutes on the doorstep for a very reasonable price. Car instantly better. GREAT SERVICE If the pump stays working I would go as far as to say perfect service. Definate recommendation

LPG pomp vervangen in Koog aan de Zaan
Geplaatst door Siebrand op 07 sep. ’16
Romio kont keurig op het afgesproken tijdstip. Hielp mij zeer professioneel en neemt alle tijd om het probleem op te lossen. Hier zou de gemiddelde garage een voorbeeld aan kunnen nemen! De prijzen die hij hanteert zijn zeer schappelijk en hij rekent hegeen cent teveel. Kortom zeer professionele en uitstekende service. Een aanrader.

Repareren LPG installatie in Assen
Geplaatst door Bas Kremer op 25 aug. ’16
Al een paar keer door Romeo geholpen met mijn gasinstallatie bij verschillende auto’s. Ben zeer tevreden, kwam snel tot de juiste diagnose en werd vakkundig gerepareerd.. Raad hem zonder meer aan! Bas

LPG pomp vervangen in Egmond aan Zee
Geplaatst door Renault op 18 jun. ’16
Dinsdag 14 Juni 2016
Romio belde kwartier van tervoren op dat hij onderweg was .
Kwam aan en begon meteen met het vervangen van lpg tank + pomp.
daarna lpg tanken en testen of hij werkte .
Daarna bleek dat de pomp te snel draaide.
Romio ging op op onderzoek uit en zag dat er een draad breuk onder de auto was.
En loste het probleem op. Klasse bedankt
Zeer goede Monteur en zeer vriendelijk en zeker een aanrader voor lpg reparaties. Romio bedankt.
– Waarom u tevreden of niet tevreden bent
– Betrouwbaarheid in afspraken
– Kwaliteit van de geleverde klus of dienst

Stroring gastank vervangen in Zuidbroek
Geplaatst door Wendy op 16 mei ’16
Gisteren gebeld dat onze lpg tank /pomp lawaai maakt, de tank blijkt op voorraad en de meneer gaf aan dat hij vandaag al langs kon komen. Op een feestdag… ja echt. Hij heeft een mooie prijs en stond op het afgesproken tijdstip voor de deur. hHet was een fluitje van een cent en binnen een half uur klaar, hij ging mee om te testen of de tank daadwerkelijk goed aangesloten was door ons te laten tanken. Alles werk naar behoren en het geluid is weg. En we hebben er garantie op gekregen.En een kadootje van Romeo op de valreep. Zeer goede service

Gastank reparartie in wijchen
Geplaatst door suzanne op 11 apr. ’16
Wijchen , 11-4-2016 vlotter en pomp vervangen
vandaag 11-4-2016 is mijn gastank gerepareerd .Op zaterdag ervoor gebeld met romio en vandaag op maandag om 13.00uur was hij er al om mijn gastank te maken ik heb dit nog nooit meegemaakt zo’n klasse service.
Hij heeft de vlotter en de pomp vervangen was een half uurtje totaal kwijt met alles , na het tanken en controle op lekkage en en stukje rijden was mijn tank weer perfect en 2 jaar garantie klasse service zo zijn er maar weining in nederland met zo’n service ik kan iedereen hem aanbevelen we kunnen weer goedkoop rijden dank romio heel hartelijk bedankt.

Vervangen lpg pomp en vlotter in boxtel (noord Brabant )
Geplaatst door Rutten op 26 feb. ’16
Gaspomp en vlotter vervangen in Boxtel Noord Brabant
Heb via marktplaats deze advertentie gevonden en heb romio gebeld . Hij vroeg me om foto’s te sturen van de gas installatie. En daarna een afspraakgemaakt. Voor de volgende dag. Hij sms te toen hij onderweg was. Toen hij er was gaf hij een korte diagnose en al snel bleek dat de pomp stuk was. Hij heeft er toen een andere pomp en vlotter vervangen. En na ruim een half uur was de klus geklaard. We zijn toen naar de benzine station gereden en na het gas tanken nog gecontroleerd op lekkage. Toen via de snelweg proef gereden en nadat alles perfect was. Mocht ik pas betalen. Romio ik ben blij dat ik je via marktplaats heb gevonden. deze man is uniek. En zal iedereen die problemen met de gasinstalatie. Hem aanraden . Romio nogmaals heel erg bedankt

Ringtank met lpi pomp vervangen in Sluiskil
Geplaatst door GP64 op 19 feb. ’16
Het hele land door om een defecte lpi pomp te vervangen.
Super service.
Romio is een vriendelijke kerel met verstand van zaken.
Kleine foutjes van mijn inbouwer kwamen boven en werden ook nog even opgelost of kreeg daar advies over.
Ik kan Romio echt aanraden als u een probleem heeft met uw lpg installatie.

LPG reparatie vlak voor vakantie in Rockanje
Geplaatst door Cas op 07 jan. ’16
4 dagen voordat we met de auto op vakantie gingen, begaf de LPG installatie het. Gauw naar een LPG bedrijf gereden. Conclusie: brandstofpomp kapot. Vervanging was kostbaar en er kon pas na 1 week een afspraak worden gemaakt. Bovendien konden we zoveel reparatiekosten niet echt missen. Maar omdat het ook veel geld zou kosten om meer dan 1000 km op benzine te rijden tijdens de vakantie, ben ik gaan googelen en kwam bij Romio terrecht. Deze service is echt niet te geloven! Binnen 2 dagen reparatie bij mij thuis voor de deur. Complete gastank + brandstofpomp vervangen voor véél minder geld dan het LPG bedrijf en nog veel sneller ook! Zeer snelle vakkundige service met 2 jaar garantie! Vriendelijke man, ik kan hem aan alle LPG rijders aanbevelen! Bedankt Romio! Dankzij jou kunnen we onbezord en voordelig op vakantie!!

Reparatie lpg in Amersfoort
Geplaatst door Melanie Franken op 26 okt. ’15 
Op maandag om 10 uur gebeld, 2 uur later was Romio bij ons thuis in Amersfoort. Andere garage kon het probleem niet oplossen maar nu was het binnen een half uur verholpen! Kortom snelle en goede service tegen een goedkope prijs. Bedankt Romio!

Vervangen Vialle G3 LPI gaspomp in Roermond
Geplaatst door Paul Boumans op 23 sep. ’15
Ik had een probleem met mijn Mitsubishi Galant van 2003 met Vialle lpi installatie. Zelf eerst wat onderzoek gedaan en ik vermoedde dat de pomp defect was.
Via Marktplaats ben ik terecht gekomen bij Romio en heb ik hem gebeld. Hij vroeg mij om een paar foto’s van de gastank en de kofferbak te maken en zei dat hij de volgende dag al kon komen.
We hebben in de parkeergarage van mijn werk afgesproken en hij belde me keurig een half uur voor aankomst. Romio heeft direct de pomp gecontroleerd en bevestigde dat deze defect was. Hij had een zelfde formaat tank met gereviseerde pomp erin bij zich en monteerde deze in een half uur.
Daarna hebben we gas getankt en heeft Romio de koppelingen op dichtheid gecontroleerd. De factuur werd netjes opgesteld met daarbij 2 jaar garantie op de tank en pomp, en dat voor een zeer scherpe prijs!
Mijn Mitsubishi met 352.000 km op de klok loopt weer perfekt, hij trekt op gas zelfs beter dan ooit en draait nu prima stationair, geweldig!
Romio is een echte vakman die je eerlijk verteld wat het probleem is en dit ook degelijk oplost, GROTE KLASSE!!
Dank je wel en groeten uit Roermond,
Palu Boumans

LPG volvo S40 in Leuth
Geplaatst door info op 01 sep. ’15
Hadden een probleem met onze volvo S40 , deze hield in en liep niet lekker op gas, Andere monteur kreeg het niet voor elkaar en zelf dachten we aan de gaspomp dus hebben we contact opgenomen met Romio.
Afgesproken dat hij langs zou komen bij ons thuis om te kijken wat het probleem was . Bleek niet de gaspomp te zijn maar een ander klein dingetje dat hij snel en vakkundig heeft verholpen voor een klein prijsje . Auto loopt weer als een zonnetje.

LPG pomp vervangen in Alkmaar
Geplaatst door Jester op 24 jul. ’15
Om het kort te houden.
Vakkundig, zeer vriendelijk en snel!
LPG pomp vervangen (tank ongeruild) + het vullen van het airco systeem :)
Jester

Lpg / lpi computer vervangen in kootstertille
Geplaatst door durk prins op 01 jul. ’15
Gisteren de gascomputer voor onze peugeot 307 met een vialle lpi systeem laten ververvangen.
dit kon gewoon aan huis en was in een half uurtje voor mekaar.
hierdoor de auto niet een dag kwijt bij een gagage.
de diagnose vooraf was snel en correct gesteld en de afspraak voor vervanging gemaakt. en een half uurtje van te voren gebeld door romio wat wat zijn aankomsttijd zou zijn : super.
Een eerlijke hardwerkende vakmonteur die open en eerlijk is over wat er gedaan gaat worden en wat de kosten gaan zijn..
zeer goed en zeker aan te raden voor een ieder met een probleem met een autogas systeem..
romio bedankt.

Volvo C70 T5 Reparatie LPI G3 installate in Haren (gn)
Geplaatst door Frank op 28 jun. ’15
Volvo C70 T5 lpi vialle: probleem binnen 1 minuut gevonden en binnen 5 minuten verholpen. In 1 woord: Topper!

LPG in Zutphen
Geplaatst door Volvo Fan op 17 jun. ’15
Romio heeft geduldig naar mij en de auto geluisterd en tijdens een proefrit een lekkage aan een van de LPG-injectoren gevonden. Snel opgelost en we rijden weer lekker rond.

LPG injectoren Seat Leon FR in ARNHEM
Geplaatst door O.A op 05 jun. ’15
Had problemen met trekkracht Romio gebeld zelfde dag langs gekomen en het probleem gevonden.
Aantal rubbertjes vervangen van de injectoren en de auto trekt weer als een beest.
Romio komt zijn afspraken na en is een eerlijke en vriendelijke man.

Storing gasinstallatie Saab 9.3 in Dirksland/Assen
Geplaatst door j.van son op 25 mei ’15
ik hou het simpel: zeer betrouwbaar, zeer deskundig, zeer efficient, (en ook nog sympathiek)
Joop van Son

Diagnose Vialle LPI in Volvo 940 in Deventer
Geplaatst door Lars op 22 mei ’15
Wegens het stotterend rijden van mijn 940 kwam Romio aan huis voor het stellen van een diagnose. Je zou hem de G3 dokter kunnen noemen, want hij heeft echt verstand van zaken. Allereerst stelde hij op gehoor de diagnose en bevestigde deze later met het uitlezen van de installatie en auto met zijn computer. In elk geval geen dure pomp reparatie nodig die ik al bijna op goed geluk had laten doen. Zeker een aanrader!

 

Pagina's: 1 2 3 4 5 6